Home » Betalen, verzenden, retourneren

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over één van de producten?
Stuur een e-mail naar info@annemosaic.com


Betalen
Betalen bij Anne Mosaic & Artwork kan enkel via iDeal. Zodra u de bestelling geplaatst heeft ontvangt u een bevestiging van de bestelling. Een voorradig product ontvangt u binnen 3 werkdagen. Niet voorradig? De levertermijn staat vermeld bij het product. 

Verzenden (alleen mogelijk binnen Nederland)
Alle woonaccessoires, producten van mozaïek of van epoxy worden standaard als pakket verzonden, zodat er altijd een Track en Trace code beschikbaar is om zendingen te kunnen volgen. De verzendkosten voor een pakket bedragen €6,95. Afhalen is in overleg mogelijk.

Brievenbuspost
Een aantal producten vallen onder brievenbuspost (€1,99). Deze zijn goedkoper om te verzenden, maar hebben geen Track en Trace code. Wilt u toch een Track & Trace code? Dan betaald u €4,80 per zending. Geef dit expliciet in de bestelling aan in het opmerkingen-veld,

Retourneren
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een product, neem dan altijd direct contact op via info@annemosaic.com .Retourneringen van producten die niet vooraf gemeld worden, kunnen niet in behandeling worden genomen. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Is de retournering goed ontvangen, dan wordt het bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort op uw rekening.

 

Algemene voorwaarden en privacybeleid

Voor de algemene voorwaarden, klik hier

Voor het privacybeleid, klik hier