Home » Blog » Een gemozaïekt dienblad: wat kun je ermee?

Een gemozaïekt dienblad: wat kun je ermee?

Een dienblad, afhankelijk van het formaat en materiaal, kent verschillende functies. In deze blog geef ik wat ideeën waarvoor je een decoratief dienblad van mozaïek zou kunnen gebruiken.


Een dienblad als decoratie
Het oogt erg leuk om een gemozaïekt dienblad als decoratie op bijv. een bijzettafel of salontafel te zetten.  Je kunt hier ook iets opzetten zoals een klein plantje of bosje bloemen,  iets lekkers (zoals de afbeelding hieronder) een kaarsje of transparante kaarshouder. Geloof me, iedere bezoeker wil hier even naar kijken... de accessoires trekken vrijwel altijd de aandacht hier thuis, een echte eyecatcher dus! 

Decoratief dienblad Shiny Gold & Sparkling

Een dienblad als onderdeel van een cadeaupakket

Een gemozaïekt dienblad als onderdeel van een cadeaupakket kent een win-win-situatie: het draagt je cadeaus maar bovendien geef je diegene ook nog eens een leuke woonaccessoire cadeau. Een dienblad met bijv. een lekker kaasje, wijntje, worstje of chocolade verpakt in een mooi transparant inpakpapiertje... klinkt goed, toch?  Ziet er super feestelijk uit en de ontvanger kan het dienblad ook nog gebruiken! 

Een dienblad als verzamelplaats

Als je niet houdt van losse spullen op tafel kun je bijv. je bijpassende onderzetters of waxinelichthouder erop zetten zodat je toch één geheel samen op tafel hebt. Ziet er erg strak en georganiseerd uit! En als je (snel) gezelligheid op tafel wilt creëren, heb je alles binnen handbereik!  

De Shiny Gold-serie bestaat uit bij elkaar passende accessoires

Een dienblad voor het serveren van je hapjes en drankjes

Last-but-not-least! Een dienblad is natuurlijk erg handig om je hapjes en drankjes op te kunnen serveren. Met een gemozaïekt dienblad steel je helemaal de show zodra je het op tafel zet. Te mooi om weer weg te zetten! En bovendien ook erg functioneel.

Waar gebruik jij je dienblad voor?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.